×
Home Nieuws Livescore

FC Utrecht-doelman riskeert schorsing door te laat komen

FC Utrecht-doelman riskeert schorsing door te laat komen
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 21 september 2024 13:32 uur

FC Utrecht-doelman Vasilis Barkas riskeert een schorsing vanwege een opmerkelijke reden. De KNVB heeft genoeg van het feit dat de dertigjarige Griek herhaaldelijk als laatste het veld betreedt, zowel voor aanvang van de wedstrijd als na de rust. De voetbalbond heeft aangegeven dat deze vertraging onaanvaardbaar is en overweegt disciplinaire maatregelen te nemen.

Barkas, die bekend staat om zijn uitstekende reflexen en doelverdediging, lijkt zich niet bewust te zijn van de ernst van de situatie. Zijn trage opkomst voor de wedstrijden heeft tot irritatie geleid bij zowel de scheidsrechters als zijn medespelers. De KNVB heeft de doelman herhaaldelijk gewaarschuwd om zijn gedrag aan te passen, maar tot nu toe heeft dit niet tot verbetering geleid.

De clubleiding van FC Utrecht heeft nog niet gereageerd op de dreigende schorsing van Barkas. Het is onduidelijk of de doelman zelf stappen zal ondernemen om zijn gedrag te veranderen en verdere sancties te voorkomen. De fans van de club zijn verdeeld over de kwestie, met sommigen die begrip tonen voor de druk van professioneel voetbal, terwijl anderen vinden dat discipline en respect voor de regels van essentieel belang zijn.