×
Home Nieuws Livescore

Belgische talent Mika Godts ziet kansen bij Ajax

Belgische talent Mika Godts ziet kansen bij Ajax
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 21 september 2024 13:08 uur

Jonge Belgische voetballer Mika Godts is vol lof over de aandacht die Ajax-trainer Francesco Farioli en zijn team besteden aan de ontwikkeling van spelers. De negentienjarige Godts ziet kansen voor zichzelf dit seizoen, aangezien hij de enige linksbuiten is in de selectie van de Amsterdamse club.

Godts, die afkomstig is uit België, is onder de indruk van de professionele begeleiding die hij krijgt van Farioli en zijn staf bij Ajax. De talentvolle speler voelt zich gewaardeerd en gesteund in zijn ontwikkeling binnen de club en is vastberaden om zijn kans te grijpen nu hij de enige linksbuiten is in het team.

Met zijn positie als enige linksbuiten in de selectie van Ajax, beseft Mika Godts dat dit seizoen een uitgelezen kans voor hem is om zich te bewijzen. De jonge Belg is vastbesloten om te laten zien wat hij in huis heeft en is dankbaar voor de steun en begeleiding die hij krijgt van trainer Farioli en zijn team. Godts kijkt vol vertrouwen uit naar wat het seizoen voor hem in petto heeft bij de Amsterdammers.