×
Home Nieuws Livescore

PSV-verdediger Boscagli vertrekt transfervrij na contractweigering

PSV-verdediger Boscagli vertrekt transfervrij na contractweigering
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 21 september 2024 12:32 uur

Na dit seizoen zal Olivier Boscagli hoogstwaarschijnlijk PSV verlaten zonder dat de club een transfersom voor hem ontvangt. De 26-jarige verdediger heeft aangegeven dat hij niet van plan is om zijn contract te verlengen. Dit nieuws werd bekendgemaakt in een interview met de Volkskrant. Boscagli, die sinds 2019 voor PSV speelt, lijkt dus op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging elders.

De Franse verdediger heeft een belangrijke rol gespeeld in het team van PSV en heeft zich ontwikkeld tot een gewaardeerde kracht in de achterhoede. Zijn vertrek zal dan ook een gemis zijn voor de Eindhovense club. PSV zal nu op zoek moeten naar een geschikte vervanger voor Boscagli om de defensie te versterken voor het komende seizoen.

Boscagli heeft nog niet bekendgemaakt wat zijn plannen zijn na zijn vertrek bij PSV. Mogelijk zal hij ervoor kiezen om in het buitenland te gaan spelen of wellicht heeft hij al concrete interesse van andere clubs. Hoe dan ook, zijn beslissing om PSV te verlaten zal zeker de nodige aandacht trekken in de voetbalwereld.