×
Home Nieuws Livescore

Zelenka onthult: Priske worstelt bij Feyenoord na Sparta-succes

Zelenka onthult: Priske worstelt bij Feyenoord na Sparta-succes
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 21 september 2024 11:32 uur

Voormalig Sparta Praag-speler Lukas Zelenka heeft onlangs onthullingen gedaan over de tijd dat Brian Priske actief was in Tsjechië. De voetbaltrainer lijkt bij Feyenoord moeite te hebben om zijn spelersgroep op één lijn te krijgen. Zelenka beweert dat de aanloop van Priske bij Sparta Praag vergelijkbaar was met zijn beginperiode in Rotterdam. Ondanks de strubbelingen bij de Nederlandse club, vertrok Priske uiteindelijk als een held bij de Tsjechische topclub.

Zelenka, die zelf onder leiding van Priske heeft gespeeld, onthult dat de Deense coach bij Sparta Praag aanvankelijk ook moeite had om zijn stempel te drukken. De gelijkenissen tussen zijn tijd in Tsjechië en Nederland zijn opvallend, volgens de oud-speler. Priske leek in beide gevallen te kampen met uitdagingen in het opbouwen van een succesvolle dynamiek binnen het team.

Terwijl Priske bij Feyenoord nog steeds worstelt met het vinden van de juiste formule, wist hij bij Sparta Praag uiteindelijk zijn positie te versterken en werd hij door de fans als een held beschouwd. Zelenka benadrukt dat de Deense trainer over de nodige kwaliteiten beschikt, maar dat het tijd kost om zijn visie volledig te implementeren. Het is duidelijk dat Priske een transformerende periode doormaakt in zijn carrière als coach, met zowel uitdagingen als triomfen op zijn pad.