×
Home Nieuws Livescore

Jeffrey de Lange droomt van Ajax-comeback ondanks Marseille-avontuur.

Jeffrey de Lange droomt van Ajax-comeback ondanks Marseille-avontuur.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 21 september 2024 11:08 uur

Jeffrey de Lange, de 26-jarige doelman, heeft zijn ogen gericht op een mogelijke terugkeer naar Ajax in de toekomst. Ondanks dat hij deze zomer de keuze heeft gemaakt voor een avontuur bij Olympique Marseille, blijft de band met de Amsterdamse club sterk. De Lange werd de afgelopen transferperiodes regelmatig gelinkt aan een terugkeer naar Ajax, maar tot op heden heeft hij die stap nog niet gezet.

De doelman, die momenteel zijn kunsten vertoont bij Olympique Marseille, heeft altijd een speciale band gehad met Ajax. Hij beschouwt de club als 'zijn club' en hoopt ooit weer het rood-witte shirt te mogen dragen. De Lange is vastberaden om zijn carrière verder te ontwikkelen en sluit een terugkeer naar Amsterdam zeker niet uit.

Hoewel de doelman momenteel zijn focus heeft liggen op zijn avontuur in Frankrijk, blijft Ajax altijd in zijn gedachten. De Lange is vastbesloten om zijn kwaliteiten te blijven tonen en wie weet zal zijn pad in de toekomst weer leiden naar de Johan Cruijff ArenA. Ajax-fans zullen ongetwijfeld hopen dat de doelman ooit weer onder de lat zal staan bij 'hun club'.