×
Home Nieuws Livescore

Clubiconen steunen Van Persie na zware nederlaag Heerenveen.

Clubiconen steunen Van Persie na zware nederlaag Heerenveen.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 21 september 2024 10:48 uur

Voormalige voetbalgrootheden Kees Kist en Gerald Sibon hebben zich solidair verklaard met Robin van Persie na de 9-1 nederlaag van sc Heerenveen tegen AZ. De discussie laaide op over de speelstijl die Van Persie zijn team hanteert, maar Kist en Sibon zijn van mening dat de coach trouw moet blijven aan zijn eigen filosofie.

Na de vernederende nederlaag van sc Heerenveen tegen AZ, waarbij de ploeg met maar liefst 9-1 werd verslagen, ontstond er veel ophef over de tactiek van Robin van Persie. De voormalige topspelers Kees Kist en Gerald Sibon hebben echter hun steun uitgesproken voor de coach, die onder vuur lag vanwege de manier waarop zijn team speelde.

Kist en Sibon benadrukken het belang van vasthouden aan je eigen visie als coach, zelfs in moeilijke tijden. Ze geloven dat Van Persie moet blijven vertrouwen op zijn eigen filosofie en niet moet toegeven aan de druk van buitenaf. Als clubiconen begrijpen ze de uitdagingen waarmee een coach te maken heeft en moedigen ze Van Persie aan om standvastig te blijven in zijn aanpak.