×
Home Nieuws Livescore

Sontje Hansen wil meer speeltijd bij NEC Nijmegen

Sontje Hansen wil meer speeltijd bij NEC Nijmegen
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 21 september 2024 09:32 uur

Jonge talentvolle aanvaller Sontje Hansen staat voor een uitdaging bij NEC Nijmegen dit seizoen. De buitenspeler heeft tot nu toe voornamelijk moeten genoegen nemen met invalbeurten, maar hij is vastberaden om zijn situatie te verbeteren. Hansen, die voor het laatst een volledige negentig minuten speelde in augustus 2022, weet precies wat er nodig is om meer speeltijd te verdienen en zijn stempel te drukken op het team.

De 19-jarige Hansen, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, beseft dat hij nog stappen moet zetten om een vaste waarde te worden in het elftal van NEC. Hij werkt hard op de trainingen en blijft geduldig wachten op zijn kans om te schitteren op het veld. Hansen is vastbesloten om te laten zien wat hij in huis heeft en om zijn potentieel volledig te benutten.

Trainer van NEC, Rogier Meijer, heeft vertrouwen in de jonge aanvaller en ziet zijn potentieel. Meijer erkent de kwaliteiten van Hansen en moedigt hem aan om door te blijven zetten en te blijven werken aan zijn ontwikkeling. Met de juiste instelling en toewijding gelooft Meijer dat Hansen een belangrijke rol kan spelen in het succes van het team.

Het is duidelijk dat Sontje Hansen vastbesloten is om zijn situatie bij NEC Nijmegen te verbeteren en zijn plek in het team te veroveren. Met zijn talent, inzet en vastberadenheid lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat Hansen zijn stempel zal drukken op het Nederlandse voetbal en zijn naam zal vestigen als een van de opkomende sterren in de sport.