×
Home Nieuws Livescore

Gomes: Depay kan Corinthians behoeden voor degradatie.

Gomes: Depay kan Corinthians behoeden voor degradatie.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 21 september 2024 09:08 uur

Voormalig doelman Heurelho Gomes heeft vol vertrouwen uitgesproken dat Memphis Depay zijn nieuwe club Corinthians kan behoeden voor degradatie. Gomes, die eerder onder de lat stond bij clubs als PSV en het Braziliaanse nationale elftal, is ervan overtuigd dat de Oranje-international over de nodige kwaliteiten beschikt om een verschil te maken in het team.

Met zijn ervaring en talent kan Depay volgens Gomes een belangrijke rol spelen in het behalen van goede resultaten voor Corinthians. De Braziliaanse club, die momenteel in zwaar weer verkeert, hoopt met de komst van de aanvaller een nieuwe impuls te krijgen en zich te kunnen handhaven in de competitie.

Depay, die eerder successen boekte bij clubs als Olympique Lyon en Manchester United, wordt gezien als een versterking voor Corinthians. Zijn technische vaardigheden en scorend vermogen zouden het team kunnen helpen om uit de degradatiezone te klimmen en weer mee te doen om de bovenste plaatsen in de competitie.

De samenwerking tussen Depay en Gomes belooft veel goeds voor Corinthians, dat hoopt op een succesvolle periode met de Oranje-ster in de gelederen. De fans van de club kijken reikhalzend uit naar de prestaties van Depay en zijn impact op het team, in de hoop op een positieve wending in het seizoen.