×
Home Nieuws Livescore

Lennard Hartjes verlaat Feyenoord voor definitieve overstap naar Excelsior.

Lennard Hartjes verlaat Feyenoord voor definitieve overstap naar Excelsior.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 21 september 2024 08:48 uur

Jonge middenvelder Lennard Hartjes heeft zijn ontevredenheid geuit over zijn gebrek aan speelkansen onder trainer Brian Priske bij Feyenoord. De 21-jarige voetballer voelde dat hij niet de eerlijke kans kreeg die hij verdiende en heeft daarom de knoop doorgehakt om zijn geluk elders te beproeven. Dit heeft geleid tot zijn definitieve overstap naar Excelsior, waar hij hoopt op meer speeltijd en de mogelijkheid om zijn talenten verder te ontwikkelen.

Hartjes, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en spelintelligentie, ziet Excelsior als de ideale club om zijn carrière nieuw leven in te blazen. De jonge middenvelder is vastberaden om zich te bewijzen en zijn stempel te drukken in het team van de Rotterdamse club. Met zijn positieve instelling en gedrevenheid hoopt Hartjes een belangrijke rol te spelen in het succes van Excelsior in het komende seizoen.

De transfer van Hartjes naar Excelsior markeert een nieuw hoofdstuk in zijn voetballoopbaan en biedt hem de kans om zich verder te ontwikkelen als speler. De middenvelder kijkt vol vertrouwen naar de toekomst en is vastbesloten om zijn talenten optimaal te benutten in zijn nieuwe omgeving. Met zijn overstap hoopt Hartjes niet alleen zijn eigen carrière een boost te geven, maar ook een waardevolle bijdrage te leveren aan het succes van Excelsior in de competitie.