×
Home Nieuws Livescore

El Khayati kritisch op Feyenoord-trainer Priske in FC Rijnmond.

El Khayati kritisch op Feyenoord-trainer Priske in FC Rijnmond.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 21 september 2024 00:16 uur

Abdenasser El Khayati heeft zijn bedenkingen bij de aanpak van Feyenoord-trainer Brian Priske. Tijdens een uitzending van FC Rijnmond liet de voormalige voetballer en analist doorschemeren dat hij niet onder de indruk is van de drastische veranderingen die Priske wil doorvoeren binnen de club. El Khayati uitte ook kritiek op de publieke uitspraken van de trainer over zijn spelers, die volgens hem niet goed zijn gevallen bij de selectie.

De voormalige Feyenoord-speler El Khayati sprak openhartig over zijn zorgen met betrekking tot de werkwijze van Priske. Hij benadrukte dat de trainer te snel en te rigoureus veranderingen wil doorvoeren, wat volgens hem niet altijd de beste aanpak is. El Khayati gaf aan dat een meer geleidelijke overgang wellicht effectiever zou zijn om de spelersgroep mee te krijgen en te motiveren.

De kritiek van El Khayati op Priske's communicatiestijl en aanpak heeft voor de nodige opschudding gezorgd binnen de Feyenoord-gemeenschap. Supporters en analisten zijn verdeeld over de kwestie, waarbij sommigen de voormalige speler steunen in zijn standpunt, terwijl anderen juist geloven dat verandering noodzakelijk is voor de club. Het is duidelijk dat de discussie rondom Priske en zijn aanpak nog lang niet is uitgewoed en dat de druk op de trainer alleen maar zal toenemen.