×
Home Nieuws Livescore

Ibrahim Sadiq bezorgt AZ overwinning met fraaie stiftgoal

Ibrahim Sadiq bezorgt AZ overwinning met fraaie stiftgoal
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 20 september 2024 23:48 uur

AZ heeft een belangrijke overwinning geboekt in Zwolle dankzij twee prachtige goals van Ibrahim Sadiq. De aanvaller wist met zijn doelpunten het verschil te maken en zorgde ervoor dat zijn team met drie punten huiswaarts keerde. Vooral zijn tweede goal, een fraaie stift, liet zien over welke klasse de speler beschikt. In een interview met ESPN onthulde Sadiq dat het zijn instinct was dat hem leidde tot het maken van dit doelpunt.

De wedstrijd tussen AZ en Zwolle was een spannende strijd waarin Sadiq de absolute uitblinker was. Met zijn doelpunten toonde hij aan een belangrijke speler te zijn voor zijn team en liet hij zien over een neusje voor de goal te beschikken. De fans van AZ zullen dan ook blij zijn met de prestatie van de aanvaller en hopen dat hij deze vorm weet vast te houden in de komende wedstrijden.

Sadiq zelf was na afloop van de wedstrijd bescheiden over zijn prestatie en gaf aan dat het teambelang altijd voorop staat. Hij bedankte zijn medespelers voor de goede samenwerking en benadrukte dat het de teamprestatie was die uiteindelijk tot de overwinning heeft geleid. Met deze overwinning verstevigt AZ zijn positie in de competitie en kan het met vertrouwen uitkijken naar de volgende wedstrijd.