×
Home Nieuws Livescore

Jordy Clasie lovend over Ibrahim Sadiq na doelpuntenregen.

Jordy Clasie lovend over Ibrahim Sadiq na doelpuntenregen.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 20 september 2024 23:08 uur

AZ-middenvelder Jordy Clasie heeft zijn bewondering uitgesproken voor teamgenoot Ibrahim Sadiq na diens indrukwekkende prestatie tijdens de wedstrijd tegen Zwolle. Sadiq, de vleugelaanvaller van AZ, wist vrijdagavond met twee doelpunten zijn team naar een overwinning te leiden. Na de wedstrijd kreeg Sadiq lovende woorden van Clasie, die hem prees voor zijn impact op het spel en zijn doorslaggevende bijdrage aan de zege.

Clasie, die als aanvoerder een belangrijke rol vervult binnen het team, benadrukte de waarde van Sadiq voor AZ. De vleugelspeler toonde zijn klasse door op cruciale momenten het net te vinden en zo het verschil te maken. Clasie sprak vol lof over Sadiq's kwaliteiten en zijn vermogen om in belangrijke wedstrijden te excelleren, wat volgens de aanvoerder van onschatbare waarde is voor het team.

De overwinning op Zwolle was mede te danken aan de uitblinkende Sadiq, die met zijn doelpunten liet zien over een killerinstinct te beschikken. Clasie prees de vastberadenheid en het doorzettingsvermogen van de vleugelaanvaller, die met zijn spel een inspiratiebron vormt voor zijn medespelers. De complimenten van Clasie onderstrepen de impact die Sadiq heeft binnen het team en zijn belangrijke rol in het streven naar succes voor AZ.