×
Home Nieuws Livescore

ESPN vraagt scheids om tenue-wissel bij Helmond-Volendam, geweigerd.

ESPN vraagt scheids om tenue-wissel bij Helmond-Volendam, geweigerd.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 20 september 2024 22:32 uur

Tijdens de rust van de spannende wedstrijd tussen Helmond Sport en FC Volendam heeft sportzender ESPN een opvallend verzoek gedaan aan scheidsrechter Alex Bos. De betaalzender gaf aan dat de televisiekijkers moeite hadden met het onderscheiden van de teams vanwege de gelijkenissen in hun tenues. ESPN verzocht daarom om een aanpassing, maar dit verzoek werd niet gehonoreerd.

De wedstrijd tussen Helmond Sport en FC Volendam werd gekenmerkt door een intense strijd op het veld, maar ook door de verwarring die ontstond door de tenues van beide teams. ESPN benadrukte het belang van duidelijkheid voor de kijkers thuis, die moeite hadden om de spelers van elkaar te onderscheiden vanwege de gelijkenissen in kleuren en ontwerpen.

Ondanks het dringende verzoek van ESPN besloot scheidsrechter Alex Bos om geen wijzigingen door te voeren in de tenues van de teams. Hierdoor bleven de spelers van Helmond Sport en FC Volendam gedurende de wedstrijd in hun oorspronkelijke outfits spelen, wat tot verdere verwarring bij de kijkers leidde. ESPN zal ongetwijfeld blijven streven naar een optimale kijkervaring voor de fans, ook als dat betekent dat er soms sprake is van visuele uitdagingen tijdens de uitzendingen.