×

AZ verslaat Zwolle dankzij Sadiq's prachtgoal en nadert PSV.

NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 20 september 2024 22:08 uur

AZ heeft vrijdagavond op indrukwekkende wijze de goede seizoensstart voortgezet in Zwolle. Met Ibrahim Sadiq als absolute uitblinker wisten de Alkmaarders met 1-2 te winnen, dankzij een prachtige goal van Sadiq in de tweede helft. Deze overwinning zorgt ervoor dat PSV voorlopig niet meer de koploper is in de Eredivisie.

De wedstrijd begon gelijk op tussen PEC Zwolle en AZ, maar het was Ibrahim Sadiq die het verschil maakte in de tweede helft. Met een schitterende goal liet hij zien waarom hij de man van de wedstrijd was. Zijn doelpunt gaf AZ de voorsprong die ze nodig hadden om de drie punten mee naar huis te nemen.

Met deze overwinning blijft AZ goed presteren in de Eredivisie en laten ze zien dat ze een geduchte concurrent zijn voor de andere topclubs. PSV zal nu even moeten wennen aan de tweede plek, terwijl AZ zich kan opmaken voor de volgende uitdaging in de competitie. De Alkmaarders hebben laten zien dat ze in topvorm zijn en vastberaden zijn om mee te strijden om de titel dit seizoen.