×
Home Nieuws Livescore

NEC moet geduld hebben: Vito van Crooij nog afwezig.

NEC moet geduld hebben: Vito van Crooij nog afwezig.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 20 september 2024 21:24 uur

NEC zal geduld moeten hebben voordat Vito van Crooij zijn opwachting maakt bij de club. Volgens De Gelderlander is de aanvaller nog niet gearriveerd in Nijmegen, ondanks de hoop van trainer Rogier Meijer om hem eerder te kunnen presenteren. Het wachten duurt voort voor NEC en de fans die reikhalzend uitkijken naar de komst van Van Crooij.

De club van trainer Meijer had gehoopt om snel de handtekening van de clubloze aanvaller binnen te halen, maar tot op heden is dat nog niet gelukt. De supporters zullen dus nog even geduld moeten hebben voordat ze Van Crooij in het NEC-shirt kunnen bewonderen op het veld.

De vertraging in de komst van Van Crooij werpt een schaduw over de plannen van NEC voor het nieuwe seizoen. De club had gehoopt om snel te kunnen profiteren van de kwaliteiten van de aanvaller, maar door onvoorziene omstandigheden zal het nog even duren voordat hij zijn debuut kan maken. De supporters zullen echter blijven uitkijken naar het moment waarop Van Crooij eindelijk zijn opwachting zal maken en zijn toegevoegde waarde kan tonen voor NEC.