×
Home Nieuws Livescore

Weghorst teleurgesteld over invallersrol bij Ajax-debuut

Weghorst teleurgesteld over invallersrol bij Ajax-debuut
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 20 september 2024 21:16 uur

Wout Weghorst blikt terug op zijn debuut bij Ajax in een recent interview met Ajax TV. De spits, die afgelopen zomer werd aangetrokken, kijkt met gemengde gevoelens terug op zijn eerste optreden voor de Amsterdamse club. Weghorst moest genoegen nemen met een rol als invaller, wat hem teleurstelde. Ondanks zijn inzet wist hij geen doelpunt te maken tijdens zijn eerste wedstrijd voor Ajax.

De 28-jarige Weghorst, die bekend staat om zijn doelgerichtheid en fysieke spel, had gehoopt direct zijn stempel te kunnen drukken bij zijn nieuwe club. Echter, de spits moest geduldig wachten op zijn kans vanaf de bank. Hoewel hij geen doelpunt wist te scoren tijdens zijn invalbeurt, blijft Weghorst vastberaden en gemotiveerd om zich te bewijzen en zijn waarde voor Ajax te tonen.

Het debuut van Weghorst voor Ajax markeert het begin van een nieuwe uitdaging voor de spits, die hoopt zijn kwaliteiten te laten zien en een belangrijke rol te spelen in het team. Met zijn ervaring en vastberadenheid zal Weghorst er alles aan doen om zijn plek in de basis te veroveren en zijn stempel te drukken op het succes van de club.