×
Home Nieuws Livescore

AZ blijft winnen: Sadiq opent score tegen PEC.

AZ blijft winnen: Sadiq opent score tegen PEC.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 20 september 2024 20:56 uur

AZ heeft opnieuw laten zien dat ze in topvorm verkeren door vrijdagavond een overwinning te behalen in Zwolle. Tegen PEC Zwolle wist aanvaller Ibrahim Sadiq al na zes minuten spelen het net te vinden, waarmee hij de score opende voor het team van trainer Maarten Martens.

De vroege goal van Sadiq zorgde voor een vliegende start voor AZ, dat de goede lijn van de afgelopen weken wist door te trekken. Met gevarieerd en aanvallend spel hielden de Alkmaarders de druk op de tegenstander en creëerden ze kansen om de voorsprong verder uit te bouwen.

Ondanks het sterke spel van AZ slaagde PEC Zwolle erin om de wedstrijd spannend te houden en kansen te creëren aan hun kant. De thuisploeg zette alles op alles om langszij te komen, maar de verdediging van AZ stond als een huis en hield stand tot het laatste fluitsignaal.

Met deze overwinning verstevigt AZ zijn positie in de top van de Eredivisie en laat het zien dat het team klaar is om de strijd aan te gaan met de concurrentie. Trainer Maarten Martens kan trots zijn op de prestatie van zijn spelers en kijkt met vertrouwen uit naar de volgende uitdaging die voor hen ligt.