×
Home Nieuws Livescore

Perisic raadpleegt Dumfries voor mogelijke PSV-transfer na Inter.

Perisic raadpleegt Dumfries voor mogelijke PSV-transfer na Inter.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 20 september 2024 20:08 uur

Voormalig Inter Milan-ster Ivan Perisic heeft recentelijk contact gezocht met Denzel Dumfries voor advies over een mogelijke overstap naar PSV. De twee voetballers zijn geen vreemden voor elkaar, aangezien ze eerder samen hebben gespeeld bij Internazionale. Perisic, die zes jaar geleden al eens in Eindhoven heeft gespeeld, herinnert zich nog goed de warme ontvangst die hij destijds kreeg van de PSV-fans.

De Kroatische international, die momenteel uitkomt voor Bayern München, overweegt serieus om terug te keren naar Nederland en zijn voetbalcarrière voort te zetten bij de Eindhovense club. Het feit dat Perisic al bekend is met de Nederlandse competitie en de sfeer rondom PSV, maakt de stap voor hem des te aantrekkelijker.

De fans van PSV kunnen mogelijk binnenkort weer genieten van de klasse van Perisic op het veld, als de transfer daadwerkelijk doorgang vindt. De ervaren aanvaller staat bekend om zijn technische vaardigheden en scorend vermogen, wat een welkome toevoeging zou zijn voor de ploeg van trainer Roger Schmidt. Het is nog afwachten of de deal daadwerkelijk rondkomt, maar de gesprekken tussen Perisic en Dumfries geven in ieder geval aan dat er serieuze interesse is vanuit de kant van de speler.