×
Home Nieuws Livescore

Paul Simonis: Ajax top-drie kandidaat volgens Go Ahead-trainer

Paul Simonis: Ajax top-drie kandidaat volgens Go Ahead-trainer
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 20 september 2024 19:16 uur

Trainer Paul Simonis van Go Ahead Eagles heeft zijn bewondering uitgesproken voor het werk van Ajax-coach Francesco Farioli. Simonis, die zaterdag met zijn team tegen Ajax speelt, is onder de indruk van de prestaties die Farioli tot nu toe heeft geleverd bij de Amsterdamse club. De trainer van Go Ahead Eagles is ervan overtuigd dat Ajax dit seizoen een plek in de top-drie van de Eredivisie zal veroveren.

Simonis prijst de tactische aanpak en het spel van Ajax onder leiding van Farioli. Hij ziet de Amsterdammers als een geduchte concurrent in de strijd om de topposities in de Nederlandse competitie. Ondanks de uitdaging die zijn team te wachten staat tegen Ajax, is Simonis vastbesloten om met Go Ahead Eagles een sterke wedstrijd neer te zetten en te strijden voor een goed resultaat.

De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Ajax belooft een boeiend duel te worden, waarbij beide teams zullen strijden om de overwinning. Simonis kijkt uit naar de confrontatie met de koploper en is vastberaden om zijn spelers optimaal voor te bereiden op deze uitdagende wedstrijd. Met het vertrouwen in zijn eigen team en de waardering voor de kwaliteiten van Ajax, belooft het een spannende strijd te worden in de Eredivisie.