×
Home Nieuws Livescore

Bosz confronteert selectie na dramatische nederlaag tegen Juventus.

Bosz confronteert selectie na dramatische nederlaag tegen Juventus.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 20 september 2024 18:48 uur

Trainer Peter Bosz heeft na de teleurstellende nederlaag van PSV tegen Juventus in de Champions League (3-1) een stevig gesprek gevoerd met zijn spelers. Na het terugkijken van de wedstrijd was Bosz niet tevreden met wat hij zag en concludeerde dat zijn team nog slechter had gepresteerd dan hij aanvankelijk had gedacht.

De coach was duidelijk niet blij met de manier waarop zijn ploeg zich had gepresenteerd en benadrukte het belang van verbetering. Bosz sprak zijn selectie streng toe en benadrukte dat er geen ruimte is voor dergelijke prestaties op dat niveau. Hij eiste meer focus, inzet en discipline van zijn spelers om beter te kunnen presteren in toekomstige wedstrijden.

De spelers van PSV werden aangemoedigd om de kritiek van Bosz ter harte te nemen en zich te herpakken. De trainer benadrukte dat er nog genoeg kansen zijn om zich te bewijzen en dat het team moet leren van de fouten die gemaakt zijn tegen Juventus. Bosz is vastbesloten om zijn spelers te motiveren en te begeleiden naar betere prestaties in de komende wedstrijden.