×
Home Nieuws Livescore

Ivan Perisic aangeboden bij Ajax, maar geen interesse

Ivan Perisic aangeboden bij Ajax, maar geen interesse
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 20 september 2024 18:32 uur

Ivan Perisic heeft de gemoederen in de Nederlandse voetbalwereld flink bezig gehouden. De Kroatische voetballer, die onlangs werd gepresenteerd bij PSV, zorgde voor opschudding door te onthullen dat hij ook in gesprek was geweest met Ajax. Echter, volgens clubwatcher Mike Verweij is er absoluut geen sprake van een mogelijke overstap naar de Amsterdamse club.

De geruchten over Perisic's mogelijke komst naar Ajax deden al snel de ronde, maar Verweij heeft deze speculaties naar het rijk der fabelen verwezen. De ervaren sportjournalist benadrukte dat Perisic enkel is aangeboden bij Ajax, maar dat er geen concrete plannen waren voor een transfer naar de club.

Hoewel de fans van Ajax wellicht hadden gehoopt op de komst van de ervaren Perisic, lijkt het erop dat zij hun verwachtingen moeten bijstellen. PSV heeft de Kroaat weten te strikken en Verweij bevestigt dat er geen sprake is van een last-minute wending in de transferperiode. Perisic zal dus zijn kunsten vertonen in het shirt van de Eindhovense club, en niet in dat van de Amsterdamse concurrent.