×
Home Nieuws Livescore

Wout Weghorst shirts razend populair bij Ajax fans

Wout Weghorst shirts razend populair bij Ajax fans
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 20 september 2024 18:08 uur

Het is een ware gekte in de fanshop van Ajax sinds de komst van Wout Weghorst naar de club. De shirtjes van de spits vliegen als warme broodjes over de toonbank, waarbij de vraag naar zijn rugnummer direct na zijn aankomst 'door het plafond' knalde. Het lijkt erop dat de fans van Ajax massaal de steun betuigen aan de nieuwe aanwinst door zijn naam en nummer op hun shirts te laten drukken. Opvallend genoeg is Weghorst de speler van Ajax waarvan dit seizoen de meeste shirtjes zijn verkocht, wat aangeeft hoe populair hij nu al is bij de supporters.

De impact van Weghorst op de club is duidelijk voelbaar, aangezien zijn aanwezigheid een ware boost heeft gegeven aan de verkoop van merchandise. Zijn naam en rugnummer zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld rondom de Johan Cruijff ArenA. De fans lijken het talent en de inzet van de spits te waarderen en tonen dit door massaal zijn shirtjes aan te schaffen en te dragen tijdens wedstrijden en daarbuiten.

Met zijn indrukwekkende prestaties op het veld en zijn sympathieke uitstraling lijkt Wout Weghorst nu al een publiekslieveling te zijn bij Ajax. De club kan trots zijn op de impact die de spits heeft op de supporters en de verkoopcijfers van de merchandise. Het lijkt erop dat de samenwerking tussen Weghorst en Ajax nu al een succes is, zowel op sportief als commercieel gebied.