×
Home Nieuws Livescore

Bosz: Perisic eerst in aanval, 'aanvallende back' optie.

Bosz: Perisic eerst in aanval, 'aanvallende back' optie.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 20 september 2024 17:56 uur

Trainer Peter Bosz heeft recentelijk interessante inzichten gedeeld over de rol van Ivan Perisic bij PSV. Hoewel de Kroatische aanvaller in eerste instantie werd aangetrokken voor de voorhoede, sluit Bosz niet uit dat Perisic ook als 'aanvallende back' ingezet kan worden. Desondanks erkent de trainer dat PSV reeds over voldoende opties op die posities beschikt.

Bosz benadrukt de veelzijdigheid van Perisic en zijn vermogen om verschillende rollen binnen het team te vervullen. De trainer ziet in de Kroaat niet alleen een aanvallende kracht, maar ook een speler die defensief zijn mannetje kan staan. Dit opent mogelijkheden voor Bosz om Perisic op meerdere posities in te zetten, afhankelijk van de tactiek en de tegenstander.

Met de komst van Perisic voegt PSV een ervaren en veelzijdige speler toe aan de selectie. De Kroaat, die zijn sporen heeft verdiend bij topclubs in Europa, brengt niet alleen kwaliteit op het veld, maar ook leiderschap en ervaring. Bosz is dan ook verheugd met de toevoeging van Perisic aan zijn team en kijkt ernaar uit om de Kroaat te zien schitteren in het shirt van PSV.