×
Home Nieuws Livescore

Kuip bevrijd van schuld aan Amerikaanse zakenbank

Kuip bevrijd van schuld aan Amerikaanse zakenbank
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 20 september 2024 17:48 uur

Feyenoord's iconische stadion, De Kuip, kan eindelijk opgelucht ademhalen nu het verlost is van zijn financiële last aan Goldman Sachs, de Amerikaanse zakenbank. In het verleden leende het stadion maar liefst vijftien miljoen euro, met daarbovenop een hoge rente, van Goldman Sachs. Deze financiële overeenkomst bracht echter de nodige problemen met zich mee voor De Kuip, die nu gelukkig tot het verleden behoren.

Na een periode van financiële inspanningen en toewijding is het Feyenoord-stadion erin geslaagd om zijn schuld aan Goldman Sachs volledig af te lossen. Dit betekent niet alleen een grote opluchting voor De Kuip zelf, maar ook voor de club en zijn supporters. De financiële vrijheid die nu is bereikt, opent nieuwe mogelijkheden en kansen voor de toekomst van het stadion en Feyenoord als geheel.

Met de schuld aan Goldman Sachs nu achter zich gelaten, kan De Kuip zich volledig richten op het bieden van een geweldige sportieve en fanbeleving. De aflossing van deze schuld markeert een nieuw hoofdstuk voor het stadion, waarin het kan streven naar verdere groei en ontwikkeling. Feyenoord en De Kuip kijken vol vertrouwen uit naar wat de toekomst in petto heeft, nu ze financieel weer op eigen benen staan.