×
Home Nieuws Livescore

Peter Bosz nodigt Noa Lang uit op zijn verjaardagsfeestje

Peter Bosz nodigt Noa Lang uit op zijn verjaardagsfeestje
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 15 september 2023 15:32 uur

In een verrassende wending heeft Peter Bosz op een ludieke manier gereageerd op het recent uitgebrachte rapnummer van Noa Lang. Tijdens een persmoment ter voorbereiding op het duel met NEC, werd de PSV-trainer gevraagd welke artiest hij zou uitnodigen op zijn verjaardag.

Met een speelse glimlach op zijn gezicht, antwoordde Bosz: "Ik moet zeggen dat 7k wel een flink bedrag is, hoor. Misschien kan ik wel een speciale korting regelen. Hij is in ieder geval welkom op mijn feestje", knipoogde de trainer.

In de nacht van donderdag op vrijdag bracht Lang zijn nieuwste single "Noano 7K op je feestje" uit, wat voor de nodige opschudding zorgde in de muziekwereld. De catchy beats en pakkende lyrics hebben al snel een grote groep fans aangetrokken.

Hoewel Bosz bekend staat om zijn serieuze en professionele houding, laat hij met deze grappige reactie zien dat hij ook van een beetje humor houdt. Het is duidelijk dat hij de muzikale talenten van Lang waardeert en openstaat voor een feestelijke samenwerking.

De reactie van Bosz heeft veel positieve reacties op social media opgeleverd, waar fans en volgers genieten van zijn spontane en onverwachte respons. Het is nog maar de vraag of Lang daadwerkelijk op het verjaardagsfeestje van Bosz zal verschijnen, maar één ding is zeker: deze bijzondere interactie tussen de voetbalwereld en de muziekwereld zal nog lang worden herinnerd.