×
Home Nieuws Livescore

Onzekerheid over Nieuwkoop, Bueno nog niet in selectie.

Onzekerheid over Nieuwkoop, Bueno nog niet in selectie.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 20 september 2024 16:08 uur

Feyenoord staat voor een belangrijke wedstrijd tegen NAC Breda, maar de vraag blijft of Bart Nieuwkoop beschikbaar zal zijn voor de ploeg. De club heeft via haar officiële kanalen laten weten dat de verdediger nog een twijfelgeval is voor het aanstaande duel. Nieuwkoop's mogelijke afwezigheid zou een aderlating kunnen zijn voor Feyenoord, aangezien hij een belangrijke schakel is in de defensie van de Rotterdammers.

Terwijl de situatie rond Nieuwkoop nog onzeker is, is er ook positief nieuws te melden vanuit het trainingsveld. Hugo Bueno heeft de groepstraining hervat na een periode van afwezigheid. De Spaanse verdediger werkt hard aan zijn herstel, maar zal naar verwachting nog niet direct bij de selectie zitten voor de komende wedstrijd. Bueno's terugkeer op het trainingsveld is echter een bemoedigend teken voor Feyenoord, aangezien hij op termijn weer een belangrijke optie kan worden voor de trainer.

De supporters van Feyenoord zullen met spanning uitkijken naar de definitieve selectie voor het duel met NAC Breda, in afwachting van de beslissing over de beschikbaarheid van Nieuwkoop. De ploeg zal er alles aan doen om met een sterk team aan de aftrap te verschijnen en de volle drie punten binnen te halen. De komende dagen zullen cruciaal zijn voor de spelers en de staf van Feyenoord om de juiste beslissingen te nemen en zich optimaal voor te bereiden op de uitdagende confrontatie met NAC Breda.