×
Home Nieuws Livescore

Debutanten in voorlopige selectie Jong Oranje voor duels

Debutanten in voorlopige selectie Jong Oranje voor duels
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 20 september 2024 15:48 uur

Voormalig Nederlands international Michael Reiziger heeft vandaag de voorlopige selectie van Jong Oranje onthuld, met enkele verrassende namen die voor het eerst zijn opgeroepen. Onder de debutanten bevinden zich Thom van Bergen, Lamare Bogarde en Kian Fitz-Jim, die allen de kans krijgen om zich te bewijzen op het internationale toneel. De jonge talenten zullen deel uitmaken van de voorselectie voor de komende wedstrijden van Jong Oranje.

Jong Oranje staat voor een uitdagende reeks wedstrijden tegen de leeftijdsgenoten van Zweden en Slowakije, waarbij de talentvolle spelers de kans krijgen om hun kwaliteiten te tonen en ervaring op te doen op het internationale niveau. De confrontaties met deze sterke tegenstanders zullen een belangrijke test vormen voor de jonge Nederlandse ploeg, die onder leiding van Reiziger streeft naar succes en ontwikkeling.

De selectie van Jong Oranje belooft een mix te zijn van ervaren krachten en nieuwkomers, met Reiziger die zijn vertrouwen uitspreekt in de talenten die hij heeft opgeroepen. De debutanten Van Bergen, Bogarde en Fitz-Jim zullen de kans krijgen om zich te meten met hun internationale leeftijdsgenoten en te laten zien wat ze in huis hebben. De komende duels zullen cruciaal zijn voor de ontwikkeling van deze jonge spelers en voor de toekomst van het Nederlandse voetbal.