×
Home Nieuws Livescore

Santiago Gimenez onthult teleurstelling na 0-4 verlies Feyenoord.

Santiago Gimenez onthult teleurstelling na 0-4 verlies Feyenoord.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 20 september 2024 15:32 uur

Na de pijnlijke 0-4 nederlaag van Feyenoord tegen Bayer Leverkusen in de Champions League, heeft Santiago Gimenez zijn teleurstelling geuit. De Mexicaanse spits sprak met Clarosports over waar het volgens hem misging voor de Rotterdammers. Gimenez, die zelf niet tot scoren kwam in de wedstrijd, benadrukte dat de hele ploeg verantwoordelijkheid moet nemen voor de tegenvallende prestatie.

Volgens de 23-jarige aanvaller ontbrak het Feyenoord aan scherpte en concentratie in de verdediging, wat Bayer Leverkusen genadeloos wist af te straffen. Gimenez benadrukte dat het team snel moet leren van deze ervaring en zich moet herpakken voor de volgende wedstrijd. De spits gaf aan dat er nog genoeg kansen liggen in de Champions League en dat Feyenoord de teleurstelling van deze wedstrijd moet omzetten in motivatie om beter te presteren.

Ondanks de zware nederlaag tegen de Duitse tegenstander, blijft Gimenez optimistisch over de kansen van Feyenoord in het verdere verloop van het toernooi. De Mexicaan gelooft dat de ploeg de kwaliteiten heeft om zich te herstellen en sterke resultaten neer te zetten. Met nog enkele cruciale wedstrijden te gaan in de groepsfase, is het voor Feyenoord zaak om de focus te behouden en te werken aan verbeterpunten om alsnog een succesvolle campagne in de Champions League te kunnen realiseren.