×
Home Nieuws Livescore

PSV's Bosz enthousiast over Perisic, debuut mogelijk dit weekend

PSV's Bosz enthousiast over Perisic, debuut mogelijk dit weekend
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 20 september 2024 15:24 uur

PSV's hoofdtrainer, Peter Bosz, heeft zijn enthousiasme geuit over de recente aanwinst van de club, Ivan Perisic. De Kroatische speler heeft indruk gemaakt op Bosz, die zelfs hintte dat Perisic mogelijk al dit weekend zijn debuut zal maken in het PSV-shirt. De supporters van de Eindhovenaren kunnen dus uitkijken naar de mogelijke eerste optreden van Perisic op het veld.

Naast Perisic is er ook speculatie over de mogelijke betrokkenheid van Rick Karsdorp bij de selectie van PSV voor de aankomende zondag. Bosz houdt de fans in spanning, aangezien het nog onzeker is of Karsdorp daadwerkelijk deel zal uitmaken van het team voor de aankomende wedstrijd. De supporters zullen moeten wachten op verdere updates van de trainer over de definitieve selectie.

Met de toevoeging van Perisic en mogelijk Karsdorp aan het team, lijkt PSV zich te versterken voor de komende wedstrijden. De fans kunnen reikhalzend uitkijken naar de prestaties van deze nieuwe spelers en de impact die zij zullen hebben op het spel van de club. Bosz lijkt vertrouwen te hebben in zijn selectie en kijkt uit naar wat de toekomst zal brengen voor PSV met deze versterkingen in het team.