×
Home Nieuws Livescore

Ivan Perisic onthult interesse Ajax voor PSV-transfer.

Ivan Perisic onthult interesse Ajax voor PSV-transfer.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 20 september 2024 14:08 uur

De Nederlandse voetbalwereld staat op zijn kop nu Ivan Perisic heeft onthuld dat hij niet alleen benaderd is door PSV, maar ook door Ajax. De 35-jarige vleugelspeler heeft vrijdagmiddag voor het eerst sinds zijn transfer naar PSV met de pers gesproken en heeft laten weten dat hij verheugd is om in Eindhoven te zijn.

Perisic, die een indrukwekkende carrière heeft gehad bij clubs als Inter Milan en Bayern München, zegt dat hij de interesse van zowel PSV als Ajax zeer waardeert. "Het is altijd goed om te weten dat topclubs geïnteresseerd zijn in je diensten," aldus de ervaren Kroaat. "Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om bij PSV te tekenen vanwege het ambitieuze project dat hier gaande is."

De transfer van Perisic naar PSV heeft de gemoederen flink bezig gehouden in de Eredivisie. Met zijn ervaring en kwaliteiten hoopt de vleugelspeler een belangrijke rol te spelen in het team van trainer Roger Schmidt. PSV-fans zijn dan ook enthousiast over de komst van de ervaren Perisic en kijken reikhalzend uit naar zijn debuut in het Philips Stadion.