×
Home Nieuws Livescore

Koeman maakt voorselectie NL elftal Nations League bekend

Koeman maakt voorselectie NL elftal Nations League bekend
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 20 september 2024 13:16 uur

Ronald Koeman heeft vandaag de voorselectie van het Nederlands elftal onthuld voor de aankomende Nations League-duels tegen Hongarije en Duitsland. Opvallend is dat Teun Koopmeiners en Micky van de Ven na blessureleed weer terugkeren in de selectie. De bondscoach hoopt met hun toevoeging de ploeg te versterken voor de belangrijke wedstrijden.

Koopmeiners en Van de Ven hebben de afgelopen weken hard gewerkt aan hun herstel en zijn nu klaar om weer voor Oranje uit te komen. Hun ervaring en kwaliteiten zullen ongetwijfeld van toegevoegde waarde zijn voor het team. Koeman is dan ook verheugd om hen weer in zijn selectie te hebben.

Een speler die echter nog steeds ontbreekt in de selectie is Memphis Depay. De aanvaller kampt nog altijd met een blessure en zal ook de komende duels moeten missen. Zijn afwezigheid is een aderlating voor het Nederlands elftal, maar Koeman heeft vertrouwen in de spelers die wel beschikbaar zijn en is vastberaden om goede resultaten neer te zetten in de Nations League.