×
Home Nieuws Livescore

Philippe Sandler mist duel door blessure: NEC-trainer Meijer baalt

Philippe Sandler mist duel door blessure: NEC-trainer Meijer baalt
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 20 september 2024 13:08 uur

De Nederlandse verdediger Philippe Sandler heeft helaas opnieuw te maken met blessureleed. De 27-jarige speler van NEC heeft een blessure opgelopen en zal daardoor niet kunnen deelnemen aan de aanstaande wedstrijd tegen Heracles Almelo. Dit nieuws werd bevestigd door NEC-trainer Rogier Meijer tijdens zijn persconferentie op vrijdag.

Sandler, die al eerder te kampen had met blessures, zal het duel tegen Heracles Almelo aan zich voorbij moeten laten gaan. De verdediger stond onder de hoede van Meijer en was een belangrijke schakel in het team van NEC. De trainer betreurt het feit dat Sandler opnieuw geblesseerd is geraakt en zal nu moeten zoeken naar alternatieve opties voor de verdediging.

De afwezigheid van Sandler zal een tegenvaller zijn voor NEC, aangezien hij een ervaren speler is met kwaliteiten die het team normaal gesproken ten goede komen. Meijer zal nu moeten schuiven in zijn opstelling om het gemis van Sandler op te vangen en te zorgen voor een solide verdediging tegen Heracles Almelo. De supporters van NEC zullen hopen op een spoedig herstel van Sandler, zodat hij snel weer op het veld kan staan en zijn team kan ondersteunen in de strijd om de punten.