×
Home Nieuws Livescore

Quincy Promes wil hoger beroep bijwonen zonder arrestatiegevaar.

Quincy Promes wil hoger beroep bijwonen zonder arrestatiegevaar.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 20 september 2024 11:40 uur

Voetballer Quincy Promes is van plan om zijn hoger beroep in Nederland bij te wonen, op voorwaarde dat hij niet wordt gearresteerd bij aankomst in het land. Dit werd bekendgemaakt door zijn advocaat Robert Malewicz tijdens een inleidende zitting bij het hof in Amsterdam op vrijdag. Promes staat momenteel onder druk van een bevel tot gevangenneming dat is uitgevaardigd door de rechtbank in Amsterdam.

De Nederlandse international, die momenteel speelt voor Spartak Moskou, is verwikkeld in een juridische zaak in verband met een vermeende steekpartij in juli vorig jaar. Promes heeft altijd zijn onschuld staande gehouden en is vastbesloten om zijn naam te zuiveren. Zijn advocaat benadrukte dat Promes bereid is om persoonlijk aanwezig te zijn bij de rechtszaak, maar alleen als er geen risico is op onmiddellijke arrestatie.

De zaak rondom Promes heeft de afgelopen maanden veel aandacht getrokken in zowel de sport- als de juridische wereld. De voetballer, die eerder uitkwam voor clubs als Ajax en Sevilla, hoopt op een eerlijk proces en is vastbesloten om zijn onschuld te bewijzen. Het is nog onduidelijk wanneer het hoger beroep precies zal plaatsvinden en welke stappen Promes zal nemen om zijn zaak te verdedigen.

Promes, die bekend staat om zijn snelheid en doelgerichtheid op het veld, blijft ondanks de juridische kwestie actief betrokken bij het voetbal. Zijn toewijding aan zijn sport en zijn vastberadenheid om zijn naam te zuiveren, tonen aan dat hij vastbesloten is om deze uitdaging aan te gaan en zijn onschuld te bewijzen, zowel op als buiten het veld.