×
Home Nieuws Livescore

Thomas Müller veroorzaakt lachsalvo op Bayern München training.

Thomas Müller veroorzaakt lachsalvo op Bayern München training.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 20 september 2024 10:16 uur

Op de training van Bayern München zorgde Thomas Müller voor een komisch intermezzo dat zijn teamgenoten in een deuk deed liggen. Tijdens een informeel partijtje voetbal maakte het 35-jarige clubicoon een hilarische valpartij, waardoor zijn medespelers niet meer bijkwamen van het lachen. De onverwachte actie van Müller bracht een luchtige sfeer op het trainingsveld en zorgde voor een welkome dosis humor tussen de intensieve oefeningen door.

Met zijn kenmerkende speelsheid en onvoorspelbaarheid wist Thomas Müller opnieuw de harten van zijn teamgenoten te veroveren. De Duitse aanvaller, die bekend staat om zijn onconventionele speelstijl en droge humor, liet zien dat hij ook buiten het veld voor vermaak kan zorgen. Zijn valpartij werd al snel het gesprek van de dag binnen de selectie van Bayern München en zorgde voor een ontspannen en vrolijke sfeer onder de spelers.

De beelden van Thomas Müller die op hilarische wijze naar de grond ging tijdens de training gingen al snel viraal op social media, waar fans van over de hele wereld konden meegenieten van het komische moment. De spontane actie van Müller toonde eens te meer zijn menselijke kant en zijn vermogen om zijn teamgenoten te laten lachen, zelfs tijdens de meest serieuze momenten op het trainingsveld. Het voorval zal ongetwijfeld nog lang worden herinnerd als een van de grappigste momenten uit de carrière van de ervaren speler.