×
Home Nieuws Livescore

Trent Alexander-Arnold biedt op FC Nantes overname

Trent Alexander-Arnold biedt op FC Nantes overname
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 20 september 2024 09:24 uur

De Engelse voetballer Trent Alexander-Arnold heeft volgens het Franse sportblad L’Équipe interesse getoond in het kopen van de Franse voetbalclub FC Nantes. De rechtsback van Liverpool heeft naar verluidt een bod uitgebracht om de club over te nemen, met als plan om dit te realiseren via een speciaal fonds.

Alexander-Arnold, die bekend staat om zijn verdedigende kwaliteiten en aanvallende impulsen, lijkt nu ook buiten het veld zijn ambities te tonen. De 22-jarige Engelsman zou met deze stap een nieuwe weg willen inslaan en zijn betrokkenheid in de voetbalwereld willen vergroten door eigenaar te worden van een club.

FC Nantes, een club met een rijke geschiedenis in het Franse voetbal, zou met de mogelijke overname door Alexander-Arnold een interessante nieuwe fase ingaan. Het is nog niet duidelijk hoe de huidige eigenaren van de club op het bod zullen reageren en of de deal daadwerkelijk tot stand zal komen. Voor Alexander-Arnold zou het een spannende stap zijn richting een mogelijke carrière als club-eigenaar.

De voetbalwereld kijkt met interesse toe hoe deze ontwikkeling zich verder zal ontvouwen. Alexander-Arnold, die al jarenlang een vaste waarde is bij Liverpool en het Engelse nationale team, lijkt nu ook buiten de lijnen zijn stempel te willen drukken. Het is afwachten hoe deze potentiële overname zich zal ontwikkelen en welke impact dit zal hebben op zowel de Engelse als Franse voetbalwereld.