×
Home Nieuws Livescore

Arteta looft Raya's heldenrol in gelijkspel tegen Atalanta.

Arteta looft Raya's heldenrol in gelijkspel tegen Atalanta.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 20 september 2024 09:16 uur

In een spectaculaire wedstrijd tegen Atalanta Bergamo wist Arsenal's doelman David Raya zijn team te behoeden voor een nederlaag met enkele indrukwekkende reddingen. De 29-jarige keeper stal de show met zijn uitmuntende optreden, tot grote vreugde van manager Mikel Arteta. Arteta was vol lof over Raya's prestaties en prees zijn kalmte en doeltreffendheid onder druk.

Dankzij Raya's heldhaftige optreden slaagde Arsenal erin om een gelijkspel te behalen in Italië, waardoor ze hun kansen op een gunstig resultaat in de Europa League levend houden. De doelman toonde zijn klasse door enkele cruciale reddingen te verrichten en zijn team op de been te houden tegen een sterk aanvallende tegenstander.

Arteta benadrukte na de wedstrijd het belang van Raya's bijdrage en prees zijn professionaliteit en toewijding aan het team. De manager is ervan overtuigd dat de doelman een cruciale rol zal blijven spelen in het succes van Arsenal dit seizoen en kijkt uit naar meer indrukwekkende optredens van de Spaanse keeper in de toekomst.