×
Home Nieuws Livescore

Davy van den Berg wil transfervrij vertrek bij PEC

Davy van den Berg wil transfervrij vertrek bij PEC
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 20 september 2024 08:32 uur

Davy van den Berg lijkt vastberaden te zijn om PEC Zwolle achter zich te laten zonder dat er een transfersom aan te pas komt. De 24-jarige middenvelder heeft nog een contract dat doorloopt tot de zomer van 2025, maar zijn zinnen zijn gezet op een nieuwe uitdaging elders. Ondanks zijn verbintenis met de club, had Van den Berg gehoopt deze zomer al een stap hogerop te kunnen zetten.

De jonge speler heeft duidelijk ambities om zijn carrière naar een hoger niveau te tillen en is vastbesloten om zijn wens voor een transfervrij vertrek te realiseren. Met zijn talent en potentie heeft Van den Berg de interesse gewekt van meerdere clubs die mogelijk geïnteresseerd zijn in zijn diensten. Het lijkt erop dat hij vastbesloten is om zijn kansen te grijpen en de volgende stap in zijn loopbaan te zetten.

PEC Zwolle zal zich nu geconfronteerd zien met de uitdaging om Van den Berg te behouden of hem de mogelijkheid te bieden om elders zijn geluk te beproeven. De club zal moeten afwegen wat het beste is voor zowel de speler als de club op de lange termijn. Het belooft een interessante periode te worden voor Davy van den Berg en zijn toekomst in het Nederlandse voetbal.