×
Home Nieuws Livescore

Van der Gijp: Ajax en PSV missen betere opties

Van der Gijp: Ajax en PSV missen betere opties
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 20 september 2024 08:08 uur

Voormalig voetballer en analist René van der Gijp heeft zijn verbazing geuit over de recente aanwinsten van Ajax en PSV. De routiniers Davy Klaassen en Ivan Perisic zijn toegevoegd aan de selecties van de clubs, maar Van der Gijp begrijpt hier niets van. Volgens de analist zijn er binnen de huidige selecties van beide clubs voldoende betere opties beschikbaar dan de twee ervaren spelers die juist waren aangetrokken om meer ervaring in te brengen.

Van der Gijp, bekend om zijn scherpe analyses en uitgesproken meningen, is van mening dat Ajax en PSV beter hadden kunnen investeren in jong talent of spelers met meer potentieel. De keuze voor Klaassen en Perisic als versterkingen voor de selecties van de topclubs komt voor hem dan ook als een verrassing.

De voormalige voetballer benadrukt dat het belangrijk is om kritisch te blijven kijken naar de samenstelling van een team en de keuzes die worden gemaakt op transfergebied. Van der Gijp gelooft dat Ajax en PSV met de huidige selecties al over voldoende kwaliteit beschikken en dat het toevoegen van routiniers niet per se de oplossing is voor eventuele tekortkomingen binnen de teams.

Het is duidelijk dat René van der Gijp een andere visie heeft op de transferactiviteiten van Ajax en PSV dan de clubs zelf. Het is interessant om te zien hoe deze discussie zich verder zal ontwikkelen en of de keuze voor Klaassen en Perisic uiteindelijk vruchten zal afwerpen voor de topclubs in het Nederlandse voetbal.