×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord vernederd door Bayer Leverkusen in Champions League.

Feyenoord vernederd door Bayer Leverkusen in Champions League.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 20 september 2024 08:00 uur

Feyenoord heeft een pijnlijke start beleefd in de competitiefase van de Champions League. In een teleurstellende vertoning in De Kuip werd de ploeg met maar liefst 0-4 verslagen door het Duitse kampioensteam Bayer Leverkusen. De Nederlandse ochtendkranten zijn unaniem in hun oordeel over de wedstrijd.

De Rotterdammers hadden gehoopt op een sterke start in het prestigieuze toernooi, maar werden overklast door de Duitse tegenstander. De supporters keken met verbijstering toe hoe Feyenoord geen antwoord had op het sterke spel van Bayer Leverkusen. De nederlaag zorgt voor teleurstelling en zorgen binnen de club.

Trainer Arne Slot staat voor een grote uitdaging om zijn team weer op te peppen na deze zware nederlaag. De druk zal toenemen om in de volgende wedstrijden beter voor de dag te komen en te laten zien dat Feyenoord wel degelijk kan concurreren op het hoogste niveau van Europa. De spelers zullen alles op alles moeten zetten om de fans weer trots te maken en de hoop op succes levend te houden.