×
Home Nieuws Livescore

Derksen en Van der Gijp kritisch op Weghorst-transfer

Derksen en Van der Gijp kritisch op Weghorst-transfer
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 20 september 2024 07:48 uur

Voormalig profvoetballer en voetbalanalist Johan Derksen blijft verbijsterd over de recente transfer van Wout Weghorst naar Ajax. Derksen, bekend om zijn uitgesproken mening, is van mening dat de spits beter had kunnen kiezen voor een overstap naar FC Twente. Volgens Derksen zou Weghorst daar meer speeltijd hebben gekregen en zich beter kunnen ontwikkelen.

Ook Derksens tafelgenoot en voormalig profvoetballer René van der Gijp deelt deze visie. Van der Gijp is van mening dat het voor de carrière van Weghorst beter zou zijn geweest om te kiezen voor een club waar hij gegarandeerd meer speeltijd zou krijgen. Beide heren zijn het erover eens dat speeltijd essentieel is voor de ontwikkeling van een jonge speler als Weghorst.

De discussie over de transfer van Weghorst naar Ajax blijft dus voortduren in het voetbalwereldje. Terwijl de spits zelf wellicht tevreden is met zijn keuze voor de Amsterdamse club, blijven Derksen en Van der Gijp kritisch over deze beslissing. Het is duidelijk dat de meningen over deze transfer nog lang niet zijn uitgekristalliseerd en dat de heren in de studio van Voetbal Inside hier nog wel even over door zullen praten.