×
Home Nieuws Livescore

Thomas Beelen worstelt met verwerking forse nederlaag tegen Bayer.

Thomas Beelen worstelt met verwerking forse nederlaag tegen Bayer.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 20 september 2024 07:16 uur

Na de pijnlijke nederlaag van Feyenoord tegen Bayer Leverkusen in de Champions League, heeft Thomas Beelen aangegeven dat hij wat tijd nodig heeft om de teleurstelling te verwerken. De verdediger erkent dat het treffen met de Duitse topclub een eyeopener was en benadrukt het grote verschil in niveau tussen de Eredivisie en de absolute top van Europa.

Beelen, die donderdagavond zijn debuut maakte in het miljardenbal, kreeg een harde les te verwerken tegen de sterren van Leverkusen. De 22-jarige verdediger gaf toe dat de intensiteit en kwaliteit van de tegenstander van een totaal ander kaliber waren dan wat hij gewend is in de Nederlandse competitie. Het duel diende als een reality check voor Beelen en zijn teamgenoten, die beseffen dat er nog veel werk aan de winkel is om op Europees niveau mee te kunnen strijden.

Ondanks de zware nederlaag blijft Beelen strijdbaar en vastberaden om zichzelf en het team te verbeteren. De jonge verdediger ziet de ervaring tegen Leverkusen als een waardevolle les en een kans om te groeien als speler. Met de steun van het team en de staf is Beelen vastbesloten om sterker terug te komen en te laten zien dat Feyenoord kan leren van dit soort wedstrijden en zich verder kan ontwikkelen op het hoogste niveau.