×
Home Nieuws Livescore

Frimpong daagt Feyenoord uit na verpletterende overwinning Bayer Leverkusen.

Frimpong daagt Feyenoord uit na verpletterende overwinning Bayer Leverkusen.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 20 september 2024 07:08 uur

Jonge Nederlandse verdediger Jeremie Frimpong staat vastberaden voor de uitdaging die voor hem ligt, ondanks de overtuigende 0-4 overwinning van Bayer Leverkusen op Feyenoord in De Kuip op donderdagavond. Frimpong, die recentelijk de overstap maakte naar de Duitse club, weigert te geloven dat het een 'walk in the park' zal zijn wanneer de twee teams opnieuw tegenover elkaar staan. De Oranje-international heeft zelfs bemoedigende woorden voor zijn voormalige club uit Rotterdam.

Frimpong, die bekend staat om zijn snelheid en vastberadenheid op het veld, is vastbesloten om zijn voormalige teamgenoten niet te onderschatten. Ondanks de dominante prestatie van Leverkusen in de Europa League-wedstrijd, erkent de jonge verdediger dat Feyenoord een sterke ploeg is met veel potentieel. Hij benadrukt het belang van respect en professionaliteit in het voetbal, en is vastbesloten om zijn uiterste best te doen in de volgende ontmoeting tussen de twee clubs.

Met zijn positieve instelling en vastberadenheid om te blijven groeien als speler, belooft Frimpong een spannende wedstrijd wanneer Leverkusen en Feyenoord opnieuw de strijd met elkaar aangaan. De jonge talentvolle verdediger kijkt ernaar uit om zijn voormalige club te ontmoeten en is vastbesloten om zijn best te doen om een ​​positieve bijdrage te leveren aan het succes van zijn nieuwe team.