×
Home Nieuws Livescore

Ronald de Boer lovend over Ajax-trainer Farioli's gebaar

Ronald de Boer lovend over Ajax-trainer Farioli's gebaar
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 20 september 2024 06:48 uur

Ajax-trainer Francesco Farioli maakt indruk op voormalig voetballer Ronald de Boer. De individuele trainer en vertrouwenspersoon van de Amsterdamse club heeft de hele selectie meegenomen op een bijzondere rondleiding door het Ajax-museum. Dit initiatief kwam op verzoek van de Italiaanse coach, die op deze manier zijn spelers wilde inspireren en de rijke geschiedenis van de club wilde laten ervaren.

De Boer, die zelf een verleden heeft bij Ajax, was onder de indruk van de betrokkenheid en passie van Farioli. Hij benadrukte het belang van het creëren van een sterke teamgeest en het begrijpen van de clubcultuur. De rondleiding door het museum bood de spelers een unieke kans om de successen en hoogtepunten uit het verleden van Ajax te herbeleven en zich te laten inspireren voor de toekomst.

Farioli's onconventionele aanpak lijkt vruchten af te werpen, aangezien de spelers positief reageerden op de ervaring. De trainer toont hiermee zijn toewijding aan het versterken van de band tussen de huidige generatie spelers en de rijke historie van de club. De Boer en andere betrokkenen zijn enthousiast over de impact die deze activiteit kan hebben op het team en kijken uit naar verdere samenwerking met Farioli.