×
Home Nieuws Livescore

Hans Kraay: Josip Sutalo verbetert bij Ajax sterk

Hans Kraay: Josip Sutalo verbetert bij Ajax sterk
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 20 september 2024 00:16 uur

Bij Ajax wordt Josip Sutalo geprezen voor zijn verbeterde prestaties ten opzichte van vorig seizoen. Volgens voetbalanalist Hans Kraay, die zijn mening deelde tijdens Voetbalpraat, laat de verdediger dit seizoen aanzienlijk beter spel zien. Ook collega-analisten Karim El Ahmadi en Kees Kwakman zijn het eens met Kraay en erkennen de vooruitgang van Sutalo. Kwakman benadrukt echter dat er nog ruimte is voor verbetering bij de verdediger.

Sutalo, die vorig seizoen wisselvallige prestaties liet zien, lijkt dit seizoen zijn vorm te hebben hervonden bij de Amsterdamse club. Zijn optredens op het veld worden nu met lof ontvangen en zijn bijdrage aan de verdediging van Ajax wordt als waardevol beschouwd. De positieve ontwikkeling van Sutalo is niet onopgemerkt gebleven bij de voetbalanalisten, die zijn groei als speler erkennen.

Hans Kraay, Karim El Ahmadi en Kees Kwakman zijn het erover eens dat Sutalo een belangrijke rol speelt in het succes van Ajax dit seizoen. Hoewel er nog verbeterpunten zijn, met name volgens Kwakman, wordt de verdediger geprezen om zijn toewijding en progressie. Ajax-fans kunnen dan ook met optimisme uitkijken naar de verdere ontwikkeling van Josip Sutalo in het team.