×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord-trainer Priske prijst debutant Hwang na CL-nederlaag

Feyenoord-trainer Priske prijst debutant Hwang na CL-nederlaag
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 19 september 2024 23:56 uur

Na de teleurstellende nederlaag van Feyenoord in de Champions League tegen Bayer Leverkusen, waarbij ze met 4-0 werden verslagen, heeft trainer Brian Priske toch nog een lichtpuntje weten te benoemen. De Deense coach is vol lof over debutant In-beom Hwang, die zijn eerste optreden maakte in het Feyenoord-shirt. Ondanks de zware verliespartij wist Hwang indruk te maken met zijn spel en inzet op het veld.

Priske benadrukte na de wedstrijd dat hij zeer te spreken is over de prestaties van de Zuid-Koreaanse middenvelder. De trainer ziet potentie in Hwang en is blij met de toevoeging van de debutant aan het team. Met zijn technische vaardigheden en doorzettingsvermogen wist Hwang zich te onderscheiden in een moeilijke wedstrijd tegen een sterke tegenstander als Bayer Leverkusen.

Hoewel de nederlaag pijnlijk was voor Feyenoord en er nog genoeg verbeterpunten zijn aan te wijzen, biedt de sterke performance van In-beom Hwang hoop voor de toekomst. De supporters van de Rotterdamse club kunnen uitkijken naar meer optredens van de talentvolle middenvelder en hopen dat hij een belangrijke rol kan gaan spelen in het succes van Feyenoord.