×
Home Nieuws Livescore

Hans Kraay en Kees Kwakman kritisch op Feyenoord-transfers

Hans Kraay en Kees Kwakman kritisch op Feyenoord-transfers
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 19 september 2024 23:48 uur

Voormalig voetballers Hans Kraay en Kees Kwakman delen dezelfde visie als het aankomt op de situatie rondom Brian Priske bij Feyenoord. Beide heren zijn van mening dat de uitgaande transfers van deze zomer de Deense trainer niet bepaald in de kaart hebben gespeeld. De opvolgers van de vertrokken spelers hebben tot dusver nog niet direct het gewenste verschil kunnen maken in het spel van de Rotterdamse club.

Tijdens een uitzending van Voetbalpraat heeft Kwakman zich uitgesproken over de kwestie en pleit hij voor geduld met de nieuwkomers. Volgens de voormalige profvoetballer is het essentieel dat de spelers de tijd krijgen om zich aan te passen aan het team en de speelstijl van Priske. Het is een proces dat tijd vergt en waarbij het geduld van zowel de supporters als de clubleiding op de proef zal worden gesteld.

Feyenoord staat voor een uitdagende periode waarin de nieuwe aanwinsten de kans krijgen om zich te bewijzen en te laten zien wat ze waard zijn. Het is aan Priske en zijn technische staf om het beste uit de spelers te halen en een team te smeden dat in staat is om te presteren op het hoogste niveau. De komende wedstrijden zullen cruciaal zijn om te bepalen of de nieuwe spelers daadwerkelijk het verschil kunnen maken en Feyenoord naar succes kunnen leiden.