×
Home Nieuws Livescore

Pierre van Hooijdonk kritisch: "Gimenez onzichtbaar bij Feyenoord"

Pierre van Hooijdonk kritisch:
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 19 september 2024 23:40 uur

Voormalig Feyenoord-spits Pierre van Hooijdonk heeft kritiek geuit op de prestaties van Santiago Gimenez bij de Rotterdamse club. Van Hooijdonk is van mening dat de Mexicaanse aanvaller momenteel niet genoeg laat zien op het veld. Zelfs tijdens de recente Champions League-wedstrijd tegen Bayer Leverkusen, waar Feyenoord met 0-4 verloor, bleef Gimenez onzichtbaar.

Van Hooijdonk, die zelf jarenlang in de spits stond voor Feyenoord, benadrukt het belang van doelpunten en beslissende acties voor een aanvaller. Hij vindt dat Gimenez meer impact moet hebben in de wedstrijden en zijn stempel moet drukken op het spel van Feyenoord. De kritiek van Van Hooijdonk komt op een moment dat de druk op de Mexicaanse spits toeneemt na een reeks teleurstellende optredens.

Feyenoord-trainer Arne Slot zal nu moeten bepalen hoe hij met de situatie rond Gimenez omgaat. De jonge aanvaller heeft potentie, maar moet volgens Van Hooijdonk nog bewijzen dat hij het niveau aankan bij een club als Feyenoord. Het is afwachten hoe Gimenez zal reageren op de kritiek en of hij in staat is om zijn spel snel te verbeteren om zijn criticasters het tegendeel te bewijzen.