×
Home Nieuws Livescore

FC Barcelona verliest met 10 man van AS Monaco

FC Barcelona verliest met 10 man van AS Monaco
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 19 september 2024 23:32 uur

In een teleurstellende seizoensopener in de Champions League heeft FC Barcelona een valse start gemaakt. De Catalanen moesten het opnemen tegen AS Monaco en slaagden er niet in om een overwinning te behalen. Met slechts tien spelers op het veld verloren ze met 2-1 van de Franse tegenstander. De nederlaag zal ongetwijfeld een bittere nasmaak achterlaten bij de spelers en fans van Barcelona, die gehoopt hadden op een beter resultaat.

Ondertussen speelde Arsenal gelijk in hun eerste Champions League-wedstrijd van het seizoen tegen Atalanta Bergamo. De Engelse club slaagde er niet in om de volle drie punten te pakken, maar wist in ieder geval een punt veilig te stellen in een lastige uitwedstrijd. De fans zullen hopen dat Arsenal in de volgende wedstrijden beter voor de dag zal komen en op jacht zal gaan naar overwinningen.

In een zenuwslopende wedstrijd wist Atlético Madrid op de valreep af te rekenen met RB Leipzig. De Spaanse club slaagde erin om in de laatste minuten van de wedstrijd het winnende doelpunt te maken en zo met drie punten naar huis te gaan. De overwinning zal het team van Atlético Madrid ongetwijfeld een boost geven en hen motiveren om met vertrouwen verder te gaan in de Champions League.