×
Home Nieuws Livescore

Derksen en Van der Gijp sceptisch over Ihattaren bij RKC

Derksen en Van der Gijp sceptisch over Ihattaren bij RKC
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 19 september 2024 23:24 uur

Voormalig voetbalsterren Johan Derksen en René van der Gijp zijn sceptisch over de kans op een geslaagde comeback van Mohamed Ihattaren. Het talentvolle voetballer, dat in ongenade is gevallen, zal zijn geluk gaan beproeven bij RKC Waalwijk. De heren van het populaire televisieprogramma 'Voetbal Inside' hebben weinig vertrouwen in een positieve afloop van deze transfer.

Ihattaren, die ooit werd gezien als een van de grootste talenten in het Nederlandse voetbal, heeft de afgelopen tijd te kampen gehad met tegenslagen en wisselvallige prestaties. Zijn overstap naar RKC Waalwijk wordt gezien als een laatste kans om zijn carrière nieuw leven in te blazen, maar Derksen en Van der Gijp twijfelen aan zijn motivatie en mentale weerbaarheid.

De kritische blik van Derksen en Van der Gijp is gebaseerd op hun jarenlange ervaring in de voetbalwereld en hun scherpe analyses van spelers en clubs. Zij vrezen dat Ihattaren niet het juiste karakter en de discipline bezit om zichzelf te herpakken en zijn potentieel waar te maken. De druk zal hoog zijn voor de jonge speler om te bewijzen dat hij het niveau aankan en zijn talent kan omzetten in daadwerkelijke prestaties op het veld.