×
Home Nieuws Livescore

Priske vol vertrouwen ondanks vormdip Feyenoord

Priske vol vertrouwen ondanks vormdip Feyenoord
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 19 september 2024 23:08 uur

Feyenoord-trainer Brian Priske blijft vastberaden en optimistisch ondanks de huidige moeilijke periode waarin zijn team zich bevindt. De Rotterdamse ploeg heeft de laatste tijd moeite om in vorm te komen, wat ook Priske niet onberoerd laat. Na het duel met Leverkusen deelde de coach zijn gevoelens tijdens de persconferentie, waarbij hij openlijk sprak over de uitdagingen waarmee Feyenoord momenteel te maken heeft.

Priske benadrukte echter dat hij gelooft in de veerkracht van zijn spelers en in de potentie van het team om deze tegenslagen te overwinnen. Ondanks de teleurstellende resultaten blijft de coach vasthouden aan zijn vertrouwen in de kwaliteiten van Feyenoord en de mogelijkheid om de negatieve spiraal te doorbreken. Hij ziet de huidige situatie als een kans voor groei en verbetering, en is vastbesloten om samen met zijn spelers de weg naar succes terug te vinden.

Met een mix van realisme en optimisme kijkt Priske vooruit naar de komende uitdagingen en wedstrijden die voor Feyenoord liggen. Hij erkent de zware taak die voor hen ligt, maar blijft vastbesloten om het tij te keren en de supporters weer trots te maken. De coach blijft werken aan het verbeteren van het spel en de resultaten, in de hoop dat Feyenoord spoedig weer kan schitteren op het veld en de weg omhoog kan vinden.